Van der Pol

Van der Pol jest specjalistą od produkcji ciasta maślanego. Jest częścią firmy Van Ballegooijen Foods wraz z siostrzaną firmą Royal VIVBuisman.

Ciasto listkowe

Dzięki laminowanym blokom ciasta Van der Pol pomijasz kilka etapóww procesie produkcji, możesz polegać na najbardziej stałej jakości i zachować czas na stworzenie kreatywnego, charakterystycznego produktu końcowego. Ciasto listkowe jest produkowane z jak największej ilości naturalnych składników i daje się rozpoznać po pełnym aromacie i smaku holenderskiego masła.

Ciasto francuskie

Dzięki laminowanym blokom ciasta Van der Pol pomijasz kilka etapów w procesie produkcji, możesz polegać na najbardziej stałej jakości i zachować czas na stworzenie kreatywnego, charakterystycznego produktu końcowego. Ciasto francuskie jest produkowane z jak największej ilości naturalnych składników i daje się rozpoznać po pełnym aromacie i smaku

Cookie dough chunks

Pełne nostalgii wspomnienia o podjadaniu surowego ciasta przerodziły się w produkt gotowy do spożycia. Cookie dough, czyli surowe ciasto, cieszy się ogromną popularnością i stanowi pole do kreatywnych popisów. Można je nie tylko wymieszać z lodami, ale i zjeść prosto z zamrażarki. Chcemy mieć pewność, że każdy będzie mógł cieszyć się naszymi Cookie Dough Chunks i pod uwagę specjalne potrzeby wszystkich, wytwarzając wersję wegańską, organiczną, koszerną itp.

Arkusze ciasta listkowego

Brak miejsca i środków do samodzielnego wyrobu ciasta nie jest problemem: z naszymi gotowymi arkuszami ciasta francuskiego z łatwością wyczarujesz wyjątkowe i smakowite przekąski. Rozwinięte arkusze ciasta szybko się rozmrażają, co pozwala z łatwością tworzyć własne słodkie i słone przekąski, takie jak ciastka z jabłkami, croissanty czy amerykańskie tarty.