Masło
- Masło mlekowe, masło ze słodkiej śmietanki lub masło solone
- Miękkie masło na lato o średnio twardej konsystencji
- Twarde zimowe masło o zwartej konsystencji
- Ekstra twarde masło zimowe o bardzo twardej konsystencji
BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY I SKONCENTROWANE MASŁO
PORTFOLIO PRODUKTÓW Z TŁUSZCZU MLECZNEGO
99,9% tłuszczu mlecznego
Temperatura topnienia zazwyczaj między 10°C a 40°C
ze spersonalizowanymi specyfikacjami na żądanie
PORTFOLIO PRODUKTÓW SKONCENTROWANEGO MASŁA
99,8% tłuszczu mlecznego
Temperatura topnienia zazwyczaj między 33°C a 36°C
Tekstura: zmiękczona (z azotem) lub niezmiękczona
Dodatek: karoten lub wanilina
MASŁO TEKSTURYZOWANE
Masło:
min. 82,0% tłuszczu mleka i max. 16% wilgoci
Punkty topnienia produktów(np. 28-36°C)
dostosowany do konkretnych zastosowań Wyroby są modyfikowane pod konkretne zastosowania
MASŁO 3D
Nasze masło 3D stanowi centralny element stołu jadalnego, obiadowego i śniadaniowego. Oprócz poczucia luksusu masło 3D przyczynia się do stworzenia radosnej, przytulnej atmosfery podczas posiłków w gronie rodziny i przyjaciół.
Nasze masło 3D można dostosować do swoich potrzeb i jest dostępne w różnych kształtach i smakach.