Royal VIVBuisman

Royal VIVBuisman (RVB) jest częścią firmy Van Ballegooijen Foods (VBF).
VBF to grupa spożywcza z dwiema jednostkami biznesowymi: Royal VIVBuisman i siostrzaną firmą Van der Pol (VDP)

Masło

  • Masło mlekowe, masło ze słodkiej śmietanki lub masło solone
  • Miękkie masło na lato o średnio twardej konsystencji
  • Twarde zimowe masło o zwartej konsystencji
  • Ekstra twarde masło zimowe o bardzo twardej konsystencji

BEZWODNY TŁUSZCZ MLECZNY I SKONCENTROWANE MASŁO

PORTFOLIO PRODUKTÓW Z TŁUSZCZU MLECZNEGO

99,9% tłuszczu mlecznego
Temperatura topnienia zazwyczaj między 10°C a 40°C
ze spersonalizowanymi specyfikacjami na żądanie

PORTFOLIO PRODUKTÓW SKONCENTROWANEGO MASŁA

99,8% tłuszczu mlecznego
Temperatura topnienia zazwyczaj między 33°C a 36°C
Tekstura: zmiękczona (z azotem) lub niezmiękczona
Dodatek: karoten lub wanilina

MASŁO TEKSTURYZOWANE

Masło:
min. 82,0% tłuszczu mleka i max. 16% wilgoci
Punkty topnienia produktów(np. 28-36°C)
dostosowany do konkretnych zastosowań Wyroby są modyfikowane pod konkretne zastosowania

MASŁO 3D

Nasze masło 3D stanowi centralny element stołu jadalnego, obiadowego i śniadaniowego. Oprócz poczucia luksusu masło 3D przyczynia się do stworzenia radosnej, przytulnej atmosfery podczas posiłków w gronie rodziny i przyjaciół.
Nasze masło 3D można dostosować do swoich potrzeb i jest dostępne w różnych kształtach i smakach.